Katto- ja seinäpellit ja

kattoremontit

Kotitalous-

vähennys

Peltipisteen töissä asennustyö on kotitalous-vähennyskelpoinen, laskussamme

on aina eritelty työn osuus.

Kotitalousvähennyslaskuri

kotitalousvähennys.fi

Profiilit

Kate- ja seinäpellit meille toimittaa joensuulainen POIMUKATE, jonka tuotevalikoima on todella laaja ja laatu kohdallaan. Pinnoitteille pisimmillään myönnettävä 20 vuoden takuu kertoo Pohjolan vaativiin olosuhteisiin tehtyjen tuotteiden tutkitusta kestävyydestä.

Kattopelleissä on reilusti valinnanvaraa niin profiilien, pinnoitteiden kuin värienkin suhteen aina tiilikuvioisista Kruunukate- ja Tiilipoimu

-malleista erilaisiin poimulevyprofiileihin, sekä lukkosaumakate Nostalgia perinteistä saumakattotyyliä arvostavalle. Kokonaisuuden viimeistelee listat ja oheistarvikkeet. Tarkemmin tuotteisiin voi tutustua osoitteessa poimukate.fi tai meiltä saatavassa esitteessä. 

Kattoremontit

Teemme kattoremontteja Poimukatteen eri profiilipelleistä erittäin kilpailukykyiseen hintaan – ja paikallisella työvoimalla! Asiointi hoituu selvällä suomen kielellä eikä tulkkia tarvita niin kuin joillakin työmailla… Pyytämällä tarjouksen saat reilusti miettimisaikaa harkita hankkeen sisältöä ja tarkennuksia voi tehdä tarpeen mukaan. Pakkomyyntiä emme harrasta, vaan asiakas saa itse päättää, hyväksyykö hän tarjouksemme vai ei.

Yleensä katto uusitaan joko purkamalla kattotuoleja myöten entinen kate pois ja rakentamalla uusi tälle pohjalle, tai entisten ruodelautojen päälle korotetaan uusi kattopohja. Molemmissa tapauksissa asennetaan kondenssisuojattu aluskate riittävine tuuletusrakoineen ja tarvittaessa esim. talon päätyihin tehdään tuuletusreiät ritilöineen yläpohjan ilmanvaihdon tehostamiseksi. Kattoremontin yhteydessä on esim. kylmällä ullakkotilalla varustetussa rakennuksessa tarvittaessa lisätty puhallusvillaa yläpohjaan jolloin energiatalouskin paranee.

Jonkin verran tehdään myös entisen, ehjän katon päälle uusia kattoja, jolloin vanha katto jää alle aluskatteeksi. Kaikki vaihtoehdot suunnitellaan paikan päällä asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti ja on myös mahdollista, että talon puolesta on työvoimaa käytössä. Pääsääntöisesti kuitenkin asiakkaamme tilaavat katon avaimet käteen -periaatteella, jolloin koko homma hoituu loppusiivousta ja kaiken ylimääräisen materiaalin kierrätykseen poisvientiä myöten valmiiksi meidän toimestamme. 

Puutavaran hankimme lähiseudulta, kerimäkeläinen Ekosampo (Sahakuutio) on toimittanut lukuisiin kattokohteisiimme kaiken tarvittavan puutavaran.

Mittakäynti on veloitukseton, eikä sido asiakasta mihinkään.

Kaikki tuotteet on saatavana joko osatoimituksena tai asennettuina.

Asennustyöllämme on aina takuu ja asennettuna pakettihintamme

on todella kilpailukykyinen, laadusta tinkimättä!

Kysy lisää!

Veloitukseton mittakäynti!

EtusivuEtusivu.htmlEtusivu.htmlshapeimage_3_link_0
Tuotteet ja
palvelutTuotteet_ja_palvelut.htmlTuotteet_ja_palvelut.htmlTuotteet_ja_palvelut.htmlshapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1
Pelti-
materiaalitPeltimateriaalit.htmlPeltimateriaalit.htmlPeltimateriaalit.htmlshapeimage_11_link_0shapeimage_11_link_1
Tikkaat,
kourut...Tikkaat-kourut....htmlTikkaat-kourut....htmlTikkaat-kourut....htmlshapeimage_12_link_0shapeimage_12_link_1
Katto- ja
seinäpellit...shapeimage_13_link_0shapeimage_13_link_1
KuvatKuvat.htmlKuvat.htmlshapeimage_14_link_0
YhteysYhteystiedot.htmlYhteystiedot.htmlshapeimage_15_link_0

SUUNNITELLESSASI KATTOREMONTTIA HAE MEILTÄ, TAI PYYDÄ LÄHETTÄMÄÄN POIMUKATTEEN ESITE, TAI TUTUSTU TUOTTEISIIN POIMUKATTEEN KOTISIVUILLA, poimukate.fi JA PYYDÄ TARJOUS!

Vanha katto ja ruoteet purettu

Uudet kattoruoteet paikoillaan

Uusi peltikatto asennettuna

Vanha peltikatto