Tikkaat, kattoturvatuotteet ja

kourut

Toimitamme kotimaisia, alan johtavan valmistajan huippulaadukkaita ja sertifioituja PISKO ja NESCO tikkaita ja kattoturvatuotteita.

Useimmiten tuotteet tilataan asennettuina, mutta voit myös halutessasi asentaa ne itsekin, osien mukana tulee selkeät asennusohjeet.

Kaikki tuotteet voi noutaa sovittuna aikana varastostamme, tai toimitamme ne haluamaasi osoitteeseen.

Seinä-, lape- ja turvatikkaat

Tikasrunkojen vakiopituudet ovat 0,9m, 1,8m, 2,4 m, 2,7m, 3,0 m, 3,3m ja 4,2m, rungot ovat yhdistettävissä toisiinsa, joten rakennamme aina sopivat ja toimivat tikasratkaisut käyttökohteen mukaisesti.

Saatavissa sinkittyinä ja polttomaalattuina yleisimmissä väreissä.

Kattoturvatuotteet

Kattosillat ja lumiesteet eri katemateriaaleille tarkoitetuilla kiinnikkeillä, kattosillat aina polttomaalattuina, lumiesteitä sekä sinkittyinä, että polttomaalattuina.

Sadevesikourut

Käytämme ensisijaisesti

Joensuun Kourutuote Oy:n 0,6mm puolipyöreää 125 mm kourua pyöreillä syöksytorvilla. Kourua on saatavilla myös 150mm ja 100mm levyisenä.

Käytämme AINA ulkopuolisia koukkuja, jolloin kourujen  puhdistaminen on paljon helpompaa. Puolipyöreä malli pysyy paremmin puhtaana ja  syöksytorven lähtökappaleessa on reilunkokoinen lähtöreikä, näin kouru ei tukkeudu niin helposti.

Puolipyöreä malli sopii ulkonäöltään yhtä hyvin niin uuteen, kuin vanhempaankin rakennukseen.

Yleisimmät värit ovat musta, tummanruskea, grafiitinharmaa ja valkoinen, mutta saatavilla on myös muita värejä. Kysy lisää!

Kourujen uusimisen yhteydessä suosittelemme räystäslautojen huoltomaalausta. Useimmiten entisten kourujen purkamisen jälkeen räystäslaudat puhdistetaan ja huoltomaalataan, uudet kourut asennetaan yleensä seuraavana päivänä, maalin kuivuttua.

Myös maalaustyöt onnistuvat Peltipisteen toimesta samassa paketissa.

EtusivuEtusivu.htmlEtusivu.htmlshapeimage_6_link_0
Tuotteet ja
palvelutTuotteet_ja_palvelut.htmlTuotteet_ja_palvelut.htmlTuotteet_ja_palvelut.htmlshapeimage_8_link_0shapeimage_8_link_1
Pelti-
materiaalitPeltimateriaalit.htmlPeltimateriaalit.htmlPeltimateriaalit.htmlshapeimage_14_link_0shapeimage_14_link_1
Tikkaat,
kourut...shapeimage_15_link_0shapeimage_15_link_1
Katto- ja
seinäpellit...Katto-_ja_seinapellit....htmlKatto-_ja_seinapellit....htmlKatto-_ja_seinapellit....htmlshapeimage_16_link_0shapeimage_16_link_1
KuvatKuvat.htmlKuvat.htmlshapeimage_17_link_0
YhteysYhteystiedot.htmlYhteystiedot.htmlshapeimage_18_link_0